Известие

Collapse
No announcement yet.

Спукани стъкла на халогените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спукани стъкла на халогените

На няколко пъти срещнах във форума ,че е възможно да се сменяват само стъклата на халогените ,а при това не е много скъпо да ти направят ново стъкло(а)-10лв. Моля колегите да споделят опит, и как става това. Между другото искам да отбележа ,че доколкото знам стъклото е по-специално .Как става това
    Alfa Romeo 146/1.4 TS

Сваляш халогена

Сваляш халогена отижаш при стъклар и ти изрязва ново после новото го залепваш хубаво със силикон да не влиза вода. Оригиналното си е съвсемо обикновенно според мен просто е с надписи. Наи много да е топло устойчиво ама не ми се вярва то там не е кои знае колко топло. Слагаш обикновенно и забравяш.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

доколкото знам са закалени тия стъкла и има вероятност от нагряването на крушките ,ако минеш през вода да ги спукаш
      146 1.7 16v

Comment

това с лепенето аз съм го пробвал, пука се на 10тата минута
        с обикновено стъкло определено не става

на бобо гледам му го бяха направили от някакъв плексиглас, който не се драска, та много добре изглеждаше, и няма как дас е спука
        та

"рок енд ролл" сервиза явно са хората
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мда ма тоя плексиглас бил мноо спешъл и тва беше последното парче надявам се да поръчат пак
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

От плексиглас има възможност да се разтопи аз си реших проблема като намерих(доста трудно)стакло със същиа диаметър от моторче почистих го добре залепих го с разтопен силикон и нямам грижи
            Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
            Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
            Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
            Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Нека БоБо да каже какъв е материала. Аз ще го открия и ще пробвам веднага дали става. По принцип има варианти с различни прозрачни материали " вералит" "поликарбонат" плексиглас" и други. имам достъп до такива материали и мога да пробвам. Ако става ще разтрабя на целия свят
              Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

материалът трябва да е закален, за да издържа на температурни разлики и да е прозрачен
                друго условие няма
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                X